Έναρξη υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ 2019

Έναρξη υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ 2019

Ξεκίνησε η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2019, δια της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο. Η ενιαία αίτηση ενίσχυσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ), που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη εφαρμογή των δηλώσεων ΟΣΔΕ (καταχώριση, σχεδίαση, έλεγχο, διόρθωση). Διαθέτει ειδικό τμήμα με προσωπικό εξειδικευμένο και με μεγάλη εμπειρία στην διενέργεια δηλώσεων καλλιέργειας ΟΣΔΕ. Οι δηλώσεις πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένη αίθουσα του καταστήματος της εταιρίας και κάθε παραγωγός μπορεί να προγραμματίζει την μέρα και ώρα που επιθυμεί να κάνει τη δήλωσή του.

 

Η ενημέρωση και η καθοδήγηση των παραγωγών για θέματα ΟΣΔΕ συνεχίζεται και μετά το πέρας των δηλώσεων καθώς τα στελέχη της απασχολούνται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι ο παραγωγός μπορεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου να προσέλθει στα γραφεία της για να ζητήσει οποιοδήποτε έγγραφο ή να προχωρήσει σε όποια αλλαγή αυτός κρίνει απαραίτητη.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 24910 24445 ή με email στο agrofarsala@gmail.com